ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το κατάστημα Fishing Point σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους παραγγελίας:

1. Διαδικτυακά

Σύνδεση / Εγγραφή – Στο 1ο βήμα θα σας ζητηθεί να κάνετε login αν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος ή να κάνετε νέα εγγραφή. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να κάνετε αγορές ως απλός επισκέπτης χωρίς απαραίτητα να γίνετε μέλος, καταχωρώντας όμως όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τρόποι Πληρωμής & Παραλαβή – Στο 2ο βήμα θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τις πληροφορίες ως προς τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας καθώς και να επιλέξετε τον Τρόπο Πληρωμής και τρόπο παράδοσης. Θα σας ζητηθεί ο Ταχυδρομικός Κώδικας της διεύθυνσης προορισμού των αγορών σας, καθώς και ο επιθυμητός τρόπος αποστολής, ώστε να γίνει ακριβής υπολογισμός του κόστους αποστολής.
Αφού υπολογιστεί και το μεταφορικό κόστος πατάμε το πλήκτρο ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.

Εδώ σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε να πληρώσετε με 1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (με την επιλογή θα σας εμφανιστούν οι διαθέσιμοι λογαριασμοί) ή 2) Αντικαταβολή.

Επίσης θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε εκπτωτικό κωδικό αν διαθέτετε, καθώς και αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το εταιρικό newsletter και να προσθέσετε οποιοδήποτε σχόλιο επιθυμείτε στην παραγγελία σας.

Αναθεώρηση & Πληρωμή – Στο 3ο βήμα θα βρείτε τις διαδικασίες αναθεώρησης της παραγγελίας ως προς τα Στοιχεία Αποστολής τα Στοιχεία Χρέωσης και τον Τρόπο Αποστολής καθώς και αναθεώρηση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα Στοιχεία Χρέωσης και τα Στοιχεία Αποστολής. Σε αυτό το βήμα θα ενημερωθείτε για τη χρέωση της αξίας των προϊόντων και του κόστους των μεταφορικών. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα θα πρέπει απαραίτητα να αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης.

 Ολοκλήρωση παραγγελίας – Στο 4ο βήμα ολοκληρώνετε την παραγγελία σας. Ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε, σας «φορτώνει» και η αντίστοιχη φόρμα. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα καταχωρήσετε τα στοιχεία ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής. Στην περίπτωση πληρωμής με τραπεζική κατάθεση θα ενημερωθείτε ότι η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί.

2.Τηλεφωνική Παραγγελία

Καλώντας στο 22810 77366 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Οι συνεργάτες μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας Δευτέρα – Τετάρτη – Σαββάτο (09:00 – 15:00) και  Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (09:00 – 15:00 & 18:00 – 21:00).

3.Παραγγελία μέσω E-mail

Μπορείτε να αποστείλετε τη παραγγελία σας στο e-mail: [email protected]  αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22810 77366 ή να στείλετε email στ

στο e-mail: [email protected]  αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22810 77366 ή να στείλετε email στο: [email protected].

3.Μεταφορά και παράδοση

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης είναι 7 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η συμμετοχή του χρήστη/πελάτη στο κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και το ύψος (αξία) της παραγγελίας ως εξής:

Σε παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά ειναι δωρεάν. Εξερούνται τα προιόντα των κατηγοριών καλάμια, Ψυγεία, Βυθόμετρα και μεταχηρησμένα προιόντα:

Το κόστος για τα προιόντα της κατηγορίας καλάμια (ανεξαρτήτου ποσότητας) είναι 10€

Το κόστος για τα προιόντα της κατηγορίας Μεταχηρισμένα (ανεξαρτήτου ποσότητας) είναι 5€

Το κόστος για τα προιόντα της κατηγορίας Ψυγεία (κόστος ανα προιόν) είναι 10€

Το κόστος για τα προιόντα της κατηγορίας Βυθόμετρα(κόστος ανα προιόν) είναι 10€

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Σε περίπτωση συνδρομής γεγονότων.

Οι παραγγελίες εκτελούνται σε τρεις έως πέντε το αργότερο εργάσιμες ημέρες. Η εξέλιξη της διαδικασίας παράδοσης μπορεί να παρακολουθείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πολιτική της Εταιρείας είναι να μην παραδίδει δέματα σε ανήλικα άτομα που δεν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα του.