Επιστροφή προϊόντων

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασαν εντός του διαστήματος 14 ημερών από το χρονικό σημείο απόκτησής του και να ζητήσουν είτε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής, απαιτείται η επικοινωνία μαζί μας στο 22810 77366 ή στο e-mail: [email protected]

Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης δηλώνει ότι με δική του επιμέλεια και μέριμνα θα επιστρέψει στην εταιρεία μας το προϊόν που έχει παραλάβει μέσω Courier με χρέωση του αποστολέα και αναγνωρίζει ότι κατά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος θα χρεωθεί.

Πιο αναλυτικά, αφού μας ενημερώσετε για την αλλαγή που επιθυμείτε θα συσκευάσετε κατάλληλα το προϊόν μέσα στην κούτα και την απόδειξη αγοράς και θα την συσκευάσετε – την κούτα – με τέτοιο τρόπο ώστε από την courier να μην μπορούν να γράψουν ή/και να κολλήσουν οτιδήποτε πάνω της) μαζί με την απόδειξη αγοράς και θα το παραδώσετε στην courier ζητώντας να επιστραφεί σε εμάς (στην διεύθυνση Ηρώων Πολυτεχνείου 8 , Ερμούπολη, 84100), με χρέωση δική σας.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα-κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα πρέπει να παραδοθούν στην ίδια κατάσταση που είχαν παραληφθεί από τον πελάτη, με τη συσκευασία τους, καθώς και τα λοιπά έγγραφα (απόδειξη λιανικής) με τα οποία συνοδεύονταν κατά την παραλαβή τους.

Το κατάστημα μας, όπως και η Courier, δηλώνουν ότι για την συσκευασία των αποστολών ευθύνεται αποκλειστικά ο αποστολέας. Επιστροφή όπου η αρχική συσκευασία του προϊόντος είναι κατεστραμμένη λόγω αμέλειας του πελάτη (π.χ. μονωτική ταινία πάνω στην κούτα – χωρίς επιπλέον κάλυψη κτλ.) δεν γίνεται δεκτή και ο πελάτης θα πρέπει να επιβαρυνθεί και τα έξοδα αποστολής προκειμένου να τη λάβει πίσω.

Αλλαγές προϊόντων από Κύπρο

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης από την Κύπρο επιθυμεί αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος δηλώνουμε ότι το κόστος επιστροφής προς εμάς αλλά και αποστολής  του νέου προϊόντος από εμάς επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.